Panoramoje šokių flašmobas – gyvenimo be patyčių idėjai palaikyti

2013-03-13

Ketvirtadienį, kovo 14 d., 18:00 val. centrinėje prekybos ir laisvalaikio centro „Panorama“ aikštėje vyks šokių flašmobas, skirtas „Vaikų linijos“ iniciatyvai „Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ“ palaikyti. Šokyje bendram tikslui susivienys profesionalūs šokėjai ir mėgėjai, suaugę ir vaikai.

Oficialiai veiksmo savaitė startuoja tik kovo 18 dieną, tačiau flašmobui renginio organizatoriai pasirinko datą ne savaitės ribose, taip siekdami atkreipti jaunimo ir suaugusių dėmesį į netrukus prasidėsiančią iniciatyvą ir kartu paskatinti juos dar aktyviau palaikyti gyvenimo be patyčių idėją.

„Esame neabejingi „Vaikų linijos“ iniciatyvai, todėl savo veikla prisidedame prie iniciatyvos žinomumo didinimo, - pasakoja Lina Svirnelienė, bendrovės „Time Leaders“ vadovė. – Šiuo žingsniu siekiame paskatinti visus, o ypač jaunimą ir suaugusius - dar aktyviau palaikyti gyvenimo be patyčių idėją.“

Nors pagrindinė bendrovės veikla promo ir pramoginių renginių organizavimas, šokiui neabejinga visa bendrovės komanda. Būtent dėl šios priežasties flašmobui bendrovė pasirinko šokį - juk kalbėti galima ne tik žodžiais, bet ir per judesį.

„Galvodami apie flašmobo choreografiją, svarstėme keletą skirtingų scenarijų, bet galiausiai susikoncentravome ties pasirinktų dainų žodžiais ir galvodami apie juos kūrėme choreografiją,“ – dalinasi mintimis apie kūrybinį procesą bendrovės projektų vadovas Vytautas Mackonis. – „Tikiuosi, mūsų pasirinktas sprendimas taps ne tik puikiu, bet ir prasmingu reginiu.“

Renginys „Panoramoje“ nėra pirmas socialinis bendrovės „Time Leaders“ projektas. Praėjusiais metais bendrovė padėjo „Vaikų linijai“ surengti kampanijos „Be Patyčių“ atidarymo renginį, taip pat atidarymo renginį bendrovė organizuoja ir šiais metais.

„Tai ne pirmas ir tikriausiai ne paskutinis toks mūsų projektas. Su „Vaikų linija“ bendradarbiaujame jau antrus metus. Tokios socialinės akcijos – tai puiki patirtis jaunam verslui,“ – teigia L. Svirnelienė. – „Žinoma, renkamės tokius projektus, kurie mums yra artimi idėjiškai, tiesiogiai susiję su mūsų teikiamomis paslaugomis ar kuriuos įgyvendindami galime būti naudingi savo turimomis žiniomis, patirtimi.“

Kiekvienas norintis dalyvauti flašmobe dar gali suskubti į paskutinę repeticiją trečiadienio vakarą. O tuos, kuriems repeticijose nebepavyks sudalyvauti, renginio organizatoriai kviečia ketvirtadienio vakarą užsukti į „Panoramą“ bei savo buvimu palaikyti gyvenimo be patyčių idėją.

Renginio organizatoriai tikisi, jog flašmobas taps ne tik smagiu reginiu, bet ir paskatins žmones nelikti abejingais patyčių problemai bei paskatins būti pakantesniais ir tolerantiškesniais kitų atžvilgiu. 

Flašmobą organizuoja promo ir pramoginių renginių organizavimo bendrovė „Time Leaders“. Prie renginio įgyvendinimo taip pat prisideda bendrovės „S&O renginiai“ didžėjų komanda, profesionali šokėja ir choreografė Vilma Zajankauskaitė bei merginų šokio grupė „Action“, šokių studija „Soul Lounge“, profesionalus vaizdo operatorius Martynas Zaremba bei PLC „Panorama“.

„Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ“ vyks kovo 18-24 dienomis.  Šio projekto iniciatoriai -  emocinės paramos telefonu tarnyba „Vaikų linija“- kviečia visus nelikti abejingais ir prisijungti prie renginių, kuriais siekiama neleisti pamiršti apie tai, kas yra draugiškas ir pagarbus bendravimas bei kodėl yra taip svarbu ugdyti vaikų toleranciją ir empatiją jau nuo pat mažens.

Daugiau informacijos: Lina Svirnelienė, UAB „Time Leaders“, tel.+370 687 22785.