„VEIKSMO SAVAITĖS BE PATYČIŲ“ Informacinė medžiaga skirta naudoti Facebooke

2016-03-11

Parodykite nepritarimą patyčioms naudodami šią informacinę medžiagą Facebooke:

REKLAMINIS SKYDELIS (baneris): atsisiuntę reklaminį skydelį (banerį), Jūs galėsite jį įsidėti į savo Facebook paskyrą taip viešai išreikšdami nepritarimą patyčioms. Atsisiųsti horizontalų banerį galite čia, vertikalų - čia

PROFILIO NUOTRAUKA: rodami nepritarimą patyčioms ir palaikydami „Veiksmo savaitę BE PATYČIŲ 2016“, galite  Facebooke pasikeisti savo profilio nuotrauką įvieną šių. Atsisiųsti profilio nuotraukas galite čia: 1 nuotrauka2 nuotrauka3 nuotrauka4 nuotrauka.

PROFILIO VIRŠELIO NUOTRAUKA: galite atsisiųsti ir pasikeisti Facebooke savo profilio viršelio nuotrauką. Tokį Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ 2016“ palaikymą matytų visi jūsų Facebook draugai. Viršelio nuotrauką atsisiųsti galite čia. 

"POSTERIS" (afiša): atsisiuntę "posterį" (afišą), galite pasidalinti ja su savo Facebook draugais, parodydami jiems, kad nepritariate patyčioms ir norite ne tik jas stabdyti, tačiau kviečiate tai daryti ir kitus Facebook draugus. Nuotrauką galite atsisiųsti čia.

PLAKATAS:Veiksmo savaitės BE PATYČIŲ 2016“ plakatas, skirtas padrąsinti vaikus pranešti apie patyčias suaugusiems, pastaruosius skatina išgirsti vaikus ir sustabdyti patyčias. Kviečiame atsisiųsti plakatą ir nautoti jį kalbant apie patyčias. Plakatą atsisiųsti galite čia

 

Kviečiame naudotis sukurta informacine medžiaga Facebooke!