Padovanokite 2 procentus „Vaikų linijai“ ir padėkite išklausyti daugiau vaikų!

2015-04-17

Emocinės paramos tarnyba „Vaikų linija“ kviečia visus, kurie nori prisidėti prie gerų darbų, skirti 2 proc. pajamų mokesčio „Vaikų linijos“ veikloms.

Jūsų parama labai svarbi, siekiant užtikrinti emocinės pagalbos vaikams ir paaugliams tęstinumą ir plėtrą. Skirdami paramą, jūs padėsite mums pakviesti ir atrinkti daugiau savanorių, pravesti jiems maždaug pusės metų mokymus, o vėliau nuolat rūpintis jų kvalifikacijos ir motyvacijos kėlimu. Galėdami paruošti daugiau savanorių, turėsime daugiau budinčių ir pasirengusių vaikus išklausyti konsultantų. Tai leis mums atsakyti į daugiau skambučių ir elektroninių laiškų. Su jūsų pagalba „Vaikų linija“ išklausys daugiau vaikų ir paauglių, norinčių pasidalinti savo sunkumais, ir suteiks jiems taip reikalingą palaikymą ir pagalbą.

Padėdami „Vaikų linijai“, padėsite vaikams, kurie šiandien išgyvena skausmingas patirtis, apie kurias jie išdrįsta pasipasakoti „Vaikų linijai“. Mūsų siekis, kad kuo daugiau vaikų galėtų mums prisiskambinti ir parašyti elektroninį laišką, į kurį kuo greičiau sulauktų atsakymo. Jūs galite padėti!

Skirti 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio galite prisijungę prie internetinės bankininkystės ir užpildę elektroninio deklaravimo formą FR0512.

Formai užpildyti reikalingi duomenys:

1-4 laukeliuose įrašykite savo asmeninę informaciją

5  - įrašykite “2014”

6s - pažymėkite kryžiuku

E1 -įrašykite skaičių 2

E2 skiltyje įrašykite „Vaikų linijos“ identifikacijos kodą: 300592971

E3 skiltyje nebūtina nieko rašyti

E4 skiltyje įrašykite 2,00 (arba 1,00, jeigu skirsite 1 proc.)

E5 skiltyje įrašykite 2018 (tokiu būdu parama automatiškai būtų pervedama iki 2018 m.)

Apačioje pasirašykite, įrašykite vardą bei pavardę.

Užpildytą formą išsiųskite Valstybinei mokesčių inspekcijai. Tai galite padaryti iki gegužės 1 d.

Apie tai, kad skyrėte paramą, parašykite mums el.paštu vilnius@vaikulinija.lt. Labai norėtume jums padėkoti ir paviešinti jūsų palaikymą „Vaikų linijos“ interneto svetainėje. Labai jums ačiū!