Prezidentė savo 2 proc. pajamų mokesčio skyrė „Vaikų linijai“ – palaikykite „Vaikų liniją“ ir jūs!

2016-04-01

Kasmet kiekvienas Lietuvos gyventojas gali padaryti gerą darbą – skirti iki 2 proc. savo pajamų mokesčio organizacijai, kurios veiklą palaiko ir prie kurios darbų nori prisidėti. Kasmet „Vaikų linijai“ tokiu būdu paramą skiria būrys mūsų veikla tikinčių ir ją palaikyti norinčių žmonių. Su šia pagalba mes galime pritraukti ir parengti daugiau savanorių, kurie gali atsiliepti į daugiau vaikų ir paauglių skambučių bei laiškų.

Šiuo metu „Vaikų linija“ gali atsiliepti į 1 iš 7 vaikų skambučių, tuo tarpu į paauglių laiškus budintys konsultantai stengiasi atsakyti per 24 valandas. Skirdami savo 2 proc. pajamų mokesčio, „Vaikų linijos“ draugai padeda mums išklausyti daugiau vaikų, kurie šiandien jaučiasi vieniši, nelaimingi, nesuprasti ar tiesiog nori su kuo nors pasikalbėti ir pasidalinti savo išgyvenimais.

„Vaikų linijos“ bendruomenė džiaugiasi, kad šiais metais savo 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio „Vaikų linijai“ paskyrė ir šalies prezidentė Dalia Grybauskaitė. Kviečiame ir jus prisijungti prie „Vaikų linijos“ draugų ir palaikančių būrio! Paaukokite kelias minutes savo laiko ir, užpildydami deklaravimo formą, skirkite 2 proc. savo gyventojų pajamų mokesčio „Vaikų linijai“. Padėkite išklausyti vaikus ir leiskite jiems pasijusti reikalingiems ir suprastiems!

Daugiau informacijos, kaip skirti 2 proc. gyventojų pajamų mokesčio „Vaikų linijai“, rasite čia.